THE DIRTY DADDIES QUARANTAINE QUIZ

Klik HIER om naar het online invulformulier te gaan!

In een tijd waarin het nieuws beheerst wordt door het coronavirus, hebben we soms even een escape nodig. Gewoon even lekker nergens aan denken en met iets volstrekt onbelangrijks bezig zijn, ja toch?! Om dit in de kaart te spelen hebben we voor jullie een heuse quiz met 40 meerkeuzevragen samengesteld over het meest onbelangrijke onderwerp dat er bestaat, namelijk: The Dirty Daddies en de bandleden!

Vanavond om 21:00 uur gaat deze officiële ‘The Dirty Daddies Quarantaine Quiz’ online en jullie kunnen het uiteraard thuis meespelen. Vanaf 20:55 uur kan je terecht op www.thedirtydaddies.com/quiz om je score bij te houden. Dit kan natuurlijk ook nog old fashioned met pen en papier… Wat je wil! De quiz duurt iets meer dan 45 minuten en het is natuurlijk niet leuk om alleen te doen dus trek je quarantaine-maat aan z’n jasje, gooi die Facetime app met al je vrienden open of speel hem met elkaar op minstens anderhalve meter afstand, het kan allemaal!

Een gratis tip van je lievelingspapa’s: zorg dat er voldoende drank in huis is, it’s time to get drunk, dirty… OR BOTH. Tot zaterdag allemaal en kan je nou niet? De quiz blijft uiteraard beschikbaar op onze Facebook en YouTube! ENJOY!