FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

De kaarten voor dit concert zijn volledig uitverkocht. Alleen via Ticketswap kun je soms nog een kaartje vinden als een andere bezoeker besluit zijn kaartje te verkopen.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met bezoekers die nog met het openbaar vervoer naar huis willen, al adviseren we uiteraard om er met ons een lange en onstuimige nacht in Amsterdam van te maken. De verwachte eindtijd zal rond 23.00 uur zijn. Let op: alle tijden zijn onder voorbehoud.

Via de website van PayLogic kun je inloggen met jouw eigen account en je ticket opnieuw downloaden, opslaan en eventueel printen. Lukt dit niet? Dan kun je contact opnemen met PayLogic via www.customerservice.paylogic.com.

De door jou aangekochte tickets kunnen aan de deur gescand worden vanaf je telefoon, het is dus niet perse nodig om je ticket(s) van tevoren uit te printen.

Je kunt de auto parkeren in de omliggende parkeergarages. De dichtstbijzijnde garages zijn: P6 en P1 (ArenA)*.
Aan de kassa van AFAS Live kun je uitrijkaarten (dag-parkeerkaarten) kopen voor 12 euro.

*Let op: P1, P3, P4/5 en P6 maken gebruik van andere uitrijkaarten dan de overige parkeergarages. Vermeld bij het kopen van een uitrijkaart duidelijk waar je de auto hebt geparkeerd.

– Rugtassen en/of weekendtassen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm.
– Gevaarlijke voorwerpen, waaronder wapens, messen, (vlaggen)stokken, selfie-sticks, glas- en/of blik
– Eet- en drinkwaren
– Een slecht humeur
– Soft- en harddrugs en alcohol
– Vuurwerk, daar zorgen wij wel voor
– Eigen (opklapbare) stoelen/krukjes
– (Huis)dieren
– GoPro toestellen, professionele foto- en video- en audio opnameapparatuur
– Alle overige zaken welke, naar het uitsluitende oordeel van de directie van AFAS Live en de door de directie van AFAS Live aangewezen personen, een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid, veiligheid en openbare orde.

AFAS Live stond tot nog niet zo lang geleden bekend als de Heineken Music Hall (HMH).

Door de samenwerking met AFAS zal de venue onder de naam ‘AFAS Live’ verder professionaliseren op het gebied van hospitality en gastbeleving om zo haar toppositie in de markt te blijven behouden. AFAS Live biedt plaats aan 5.750 concertgangers.

In AFAS Live kun je uitrijkaarten, oordoppen, lockers en consumptiemunten aanschaffen bij een van de kassapunten, door met contant geld of pinpas te betalen. Met de consumptiemunten kun je vervolgens eten of drinken kopen bij één van de barren of foodstands.

Na het bestellen van je ticket wordt vanuit Paylogic om personalisatie gevraagd, dus het toevoegen van jouw persoonlijke gegevens aan je ticket. 

Redenen voor personalisatie zijn: veiligheid voor de bezoekers, tegengaan doorverkoop op zwarte markt, etc.

Als je de personalisatie niet voltooit is er ook geen man overboord, dan krijg je alsnog 24 uur voor het evenement aanvangt je tickets opgestuurd, maar dan zonder jouw naam erop.

Geen probleem. Als jij niet meer naar het concert kan en je wil je ticket doorverkopen is het niet noodzakelijk om de naam op het ticket te wijzigen. Personalisatie wordt – zoals in het kopje hierboven beschreven – gebruikt voor veiligheidsredenen en om kaartverkoop via de zwarte markt tegen te gaan. Dit betekent niet dat jij na personalisatie je ticket niet meer kan doorverkopen aan een vriend(in) of betrouwbare overkoper.

Vanaf 2014 geldt de Drank- en Horecawet. Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol meer bestellen of nuttigen. Het is belangrijk dat je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Bij twijfel zullen we daar om vragen. Het is verboden alcohol te kopen en door te geven aan bezoekers onder de 18. Bij constatering wordt je de toegang ontzegd. Dit geldt ook voor de bezoeker die alcohol aanneemt.

We like it loud dus gelukkig is AFAS Live een samenwerking met Thunderplugs aangegaan. Deze speciale oordoppen zijn verkrijgbaar bij alle kassa’s in de Entree en Foyer, deze kosten 10 euro. Dus neem geen risico en bescherm je gehoor!

Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met AFAS Live of met ticketprovider Paylogic.